Pokrovitelji in partnerji:

Javna agencija RS za varnost prometa je osrednja institucija za varnost prometa. Njeno poslanstvo je prizadevanje za zmanjšanje najhujših posledic prometnih nesreč v cestnem prometu. Agencija izvaja regulatorne, razvojne, strokovne in druge naloge s področja voznikov in vozil, analitsko-raziskovalne naloge, na področju varnosti cestnega prometa, preventive, vzgoje, usposabljanja v cestnem prometu, neodvisno preiskovanje dejavnikov za nastanek prometnih nesreč s smrtnim izidom ter strokovne naloge za pripravo in izvedbo nacionalnega programa varnosti cestnega prometa.

Pišek & HSF je logistično-transportno podjetje s šestdesetimi zaposlenimi. Je logistično stičišče HSF grupe v južni Evropi. Geostrateška lega Slovenije omogoča povezave Avstrije, Švice, Slovenije in Balkana na eni in Madžarske ter Italije na drugi strani in kot taka napoveduje zbirališče blaga za prihodnost. Strategija je osnovana na dolgoletnih izkušnjah partnerjev in poslovni odličnosti celotne HSF grupe, vendar naravnana na vedno nove profesionalizacije, v cilju postati top ponudnik paketnih logističnih rešitev.

INFOTRANS zagotavlja IT rešitve ClickTrans, storitve in tehnologije za učinkovitost, sodobno organiziranost in lažje delovanje dobaviteljev logističnih storitev, logističnih mrežnih operatorjev, transportnih podjetij, špedicij ter proizvodenj in drugih organizacij s področja logistike, transporta in distribucije. Smo ekipa področnih, svetovalnih, razvojnih, prodajnih in tehnoloških strokovnjakov s stoletji skupnih let izkušenj v praktični logistiki. Smo certificiran Silver Microsoft Partner in SAP Open Ecosystem partner, zato kompetentno razvijamo rešitve, nameščamo in vzdržujemo Microsoft izdelke ter razvijamo integracije s SAP.

Podjetje Kobal Transporti je hitro rastoče, dinamično podjetje z mlado in ambiciozno ekipo, specializirano za transport po Sloveniji, in sicer za prevoz živil pod temperaturnim režimom. Podjetje je specializirano za transport znotraj Slovenije in zagotavlja sledljivost nad vozili in temperaturnimi režimi tovora. V tej smeri se razvijamo in nadgrajujemo kvaliteto svojih storitev, ki so poglavitnega pomena za naše poslovanje. Izobraževanje zaposlenih, nagrajevanje in formalna srečanja doprinesejo k sodelovanju različnih oddelkov in zaposlenih.

Podjetje TimoCom Soft- und Hardware GmbH je srednje veliko podjetje, ponudnik IT storitev, ki ga vodi že druga generacija lastnikov. Pogumno zagonsko podjetje, ustanovljeno leta 1997, je danes ponudnik največje prevozniške platforme v Evropi in je na najboljši poti, da s svojimi aplikacijami že drugič povzroči revolucijo v mednarodni prevozniški in logistični branži. Z ekipo, ki jo sestavlja več kot 460 sodelavcev iz 34 držav, in z evropskimi predstavništvi na Poljskem, Češkem in Madžarskem podjetje TimoCom svoje stranke vodi v prihodnost digitalizacije.

Medijski pokrovitelji: